Mød en medarbejder

Ben,
operatør

Ben, en af vores dygtige operatører hos Danpres, står for styring af maskiner, truckkørsel og meget andet.

”Min hverdag er fyldt med dynamik, og jeg får udfordrende opgaver, som udvikler mine kompetencer” lyder det fra Ben.
 
”Som operatør er man meget aktiv i løbet af dagen, hvilket jeg synes er mega fedt. Men arbejdsdagen bliver bare bedre med de gode kolleger der er hos Danpres”

Ben’s Chef, Jens Søgaard Jensen, tilføjer at Ben stort set altid er i godt humør. Derudover kan Ben tale flere sprog, bl.a fransk, det benytter vi os af så snart chancen byder sig.
This image for Image Layouts addon

Lise,
logistikkoordinator

Lise Andersen kom til hos Danpres i 2016 i den spændende fase med at komme ind på det tyske marked.

”En meget udfordrende og spændende periode med nye maskiner og mange nye og meget forskellige opgaver.” Lise Andersen arbejder med at få logistikken til at holde i forbindelse med kunderne, indkøb af råvare, samarbejde med underleverandører, produktionen og koordinering af salg.

”Der er knald på, når der er meget i ordre. Heldigvis støttet af kollegerne i de forskellige afdelinger, som har været her i mange år.” Dagligdagen bliver aldrig kedelig, når man er i en virksomhed i konstant udvikling.”

”Ledelsen har en meget innovativ tilgang til løsninger, hvis en kunde skal have udviklet et produkt, så Danpres er et hus med konstant dynamik.”
This image for Image Layouts addon

Hans,
kvalitetschef

Danpres stiller høje krav til sig selv for at leve op til kundernes forventninger om kvalitet. Den del styrer Hans Kastrup-Guldager som kvalitetschef.

”Jeg synes det er spændende at arbejde med kvalitet hos Danpres, da det er en voksende virksomhed, og jeg ser stort potentiale i Danpres. Derudover ligger der også spændende udfordringer i jobbet.”

"Der er meget dynamik i hverdagen, og ingen dage ser ens ud. Altid er der en ny og spændende case at arbejde med."

Ledige stillinger

Kontakt os

T: +45 86 95 23 00
F: +45 86 95 23 01
E: danpres@danpres.dk

Adresse

Danpres A/S
Mosegårdsvej 4
8670 Låsby